Ticketverkoop AC/DC start op 18 december PDF Afdrukken

AC DC 2AC/DC komt opnieuw naar België! Op maandag 16 mei komen de legendarische hardrockers naar het festivalpark in Werchter. Personen met een handicap dienen voor dit concert van AC/DC in Werchter SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 18 december 9u30 door een online formulier in te vullen. De link naar het formulier wordt op dat moment op de website van Ticketmaster gezet (met duidelijk pictogram van de rolstoel).

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 88 euro en zijn beperkt in aantal (120 plaatsen). Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen. Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

Er kunnen max. 2 tickets voor het rolstoelpodium aangekocht worden. De tickets dienen op naam te staan van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider dient u een specifiek ticket voor het rolstoelpodium aan te kopen.