Steun Intro PDF Afdrukken

Kan jij je wel vinden in onze werking? Vind je, net als wij, dat iedereen het recht heeft om op een gelijkwaardige manier deel te nemen aan de maatschappij? En wil je ons een duwtje in de rug geven om deze missie waar te maken? Dan kan jij het verschil maken!

Intro steunen kan je op verschillende manieren:

Legaten & testamenten

Minder erfenisrechten voor je erfgenamen én meer kansen voor personen met een handicap?

Ook als je er niet meer bent, kan je Intro blijven steunen en je engagement voor personen met een handicap  verder zetten. Leg je wilsbeschikking vast in een duo-legaat: je bezit gaat én naar je erfgenamen én naar het goede doel dat jij kiest. Je stelt niet alleen een betekenisvol gebaar, je erfgenamen hebben er ook fiscaal voordeel bij.

Bij een erfenis aan louter particulieren kunnen de successierechten oplopen tot 80%. Dat zijn de belastingen die erfgenamen bij jouw overlijden moeten betalen als ze jouw erfenis krijgen. Door hoge successierechten innen erfgenamen maar een klein deel van de erfenis.

Met een duolegaat echter  neemt het goede doel van jouw keuze – in dit geval Intro - de successierechten van de andere erfgena(a)m(en) op zich en moeten jouw erfgenamen niets betalen...

Wat betekent mijn gift voor Intro?

Intro vzw gebruikt jouw gift voor talrijke doeleinden. Zo kunnen jouw middelen gebruikt worden om inclusieve evenementen op poten te zetten of om organisatoren te helpen hun evenement toegankelijk te maken.  Op onze website, en indien gewenst, ook  in onze nieuwsbrief kan je onze projecten en acties volgen.

Praat erover met Intro

Wens je vrijblijvend meer informatie over deze mogelijkheid om Intro te steunen? Contacteer Katrien Gelders, Belgiëplein 1, 3510 Hasselt, 011/28 57 43.

Steun Intro vzw met je bedrijf

Sociaal engagement leeft in de ondernemingswereld. Steeds meer bedrijven maken werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook jouw bedrijf kan zich inzetten voor  personen met een handicap! Met Intro vzw als partner kies je voor een inclusief aanbod van evenementen.

Jouw bedrijf kan ons op twee manieren helpen:

Operationele sponsoring

De dagelijkse werking van Intro vraagt de nodige investeringen. In plaats van Intro financieel te steunen, kan je bedrijf ook producten en diensten aanbieden,  gaande van bureaumateriaal, laptops, drukwerk… tot hellende vlakken en walkietalkies. Elke besparing in onze operationele kosten, komt de toegankelijkheid van evenementen ten goede.

Steun op maat

Elk bedrijf is uniek: van activiteiten, doelgroepen tot medewerkers en missie. Een actie op maat is daarom het meest zinvol zowel voor jouw bedrijf als  voor Intro. Samen bekijken we hoe jouw engagement het best vertaald wordt in een concrete samenwerking.

Neem vrijblijvend contact op met Katrien Gelders via 011/28 57 43.

Alvast bedankt!