Email Print

agenda

Event 

Title:
Rammstein
When:
10.07.2019
Where:
Koning Boudewijnstadion - Brussel
Category:
Festivals
voorziening:
Intro assistenten, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang
 
Intro assistenten

Description

Op 10 juli 2019 nemen de zes Oost-Duitse jongens van Rammstein het Koning Boudewijnstadion in voor hun 'Europe Stadium Tour'.

Ticketverkoop

Tickets voor het concert kan je kopen vanaf donderdag 8 november 10u. Heb je een handicap en wil je een plek op het rolstoelpodium? Dan reserveer je speciale tickets.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 70 euro (inclusief servicekosten) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Het rolstoelplatform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor een plaats op het rolstoelplatform. Maar zij kunnen ook tickets kopen voor de tribunes (zitplaatsen). In de tribunes zijn er echter geen liften beschikbaar. Bezoekers die slecht te been zijn, bestellen dus best plaatsen voor het rolstoelpodium. De tribunes in het Koning Boudewijnstadion zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelplatform maar wel gebruik wensen te maken van de andere faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, ...) kopen geen speciale tickets. Zorg er wel voor dat je deze faciliteiten tijdig aanvraagt door het inschrijvingsformulier in te vullen. Meer informatie onderaan.

Voor vragen over de aankoop van tickets: contacteer Ticketmaster op het nummer 0032 70 22 31 93.

Faciliteiten

Faciliteiten aanvragen doe je voor 10 juni 2019 via het aanvraagformulier.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking: contacteer Inter via Rammstein@inter.vlaanderen.

Greenhouse Talent levert samen met Inter extra inspanningen om het concert toegankelijk te maken voor bezoekers met een handicap en/of beperkte mobiliteit. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving.

Ter plaatse voorzien we de volgende faciliteiten:

Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang (enkel voor bezoekers met een ticket voor het rolstoelpodium en bezoekers met staanplaatsen). Eén begeleider mag hem/haar langs deze alternatieve ingang vergezellen.
Er is een verhoogd platform waar bezoekers met een handicap het concert kunnen volgen. Voor dit concert koop je SPECIALE TICKETS voor het ROLSTOELPODIUM (ook voor de begeleider). Het rolstoelplatform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor een plaats op het rolstoelplatform. Maar zij kunnen ook tickets kopen voor de tribunes (zitplaatsen). In de tribunes zijn er echter geen liften beschikbaar. Bezoekers die slecht te been zijn, bestellen dus best plaatsen voor het rolstoelpodium. De tribunes in het Koning Boudewijnstadion zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle info over de aankoop van deze tickets vind je hier.
Er zijn aangepaste toiletten voorzien (bij het rolstoelpodium, bij het Rode Kruis aan poort Wemmel en op het voetpad van de Schijfstraat).
Er is een beperkt aantal voorbehouden parkeerplaatsen. Hiervoor moet je op voorhand een aanvraag indienen. De voorbehouden parkeerplaatsen bevinden zich aan de voorkant van het stadion en zijn dus enkel voor bezoekers die plaatsnemen op het rolstoelpodium en hun begeleiders of voor bezoekers met staanplaatsen.
Tijdens het concert kan je gratis een beroep doen op Inter-vrijwilligers die assistentie verlenen. Bijvoorbeeld assistentie bij gebruik van het toilet, verplaatsingen, bij eten, ... De Inter-vrijwilligers zijn herkenbaar aan een wit hesje met Inter-logo en zijn te vinden aan de voorbehouden parking, de alternatieve ingang en het rolstoelpodium.
Assistentiehonden zijn toegelaten.
Vragen over de toegankelijkheid stel je via Rammstein@inter.vlaanderen 

Venue

Locatie:
Koning Boudewijnstadion
Street:
Marathonlaan 135
ZIP:
1020
City:
Brussel