Email Print

agenda

Event 

Title:
TW Classic 2019
When:
14.07.2019
Where:
Festivalpark Werchter - Werchter
Category:
Festivals
voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Voorbehouden zone, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang, Camping met verzorgingstent, Camping met aangepaste douche, Camping met aangepaste toiletten, Camping met oplaadzone voor elektrische rolstoelen, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Description

Tickets

Een ticket voor TW Classic kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via Proximus Go For Music en Ticketmaster.

Er is ook een limited edition 'Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Bon Jovi, te koop aan 150 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Voor concertgangers met een handicap zijn er 'specifieke tickets rolstoelpodium'. Die zijn momenteel allemaal uitverkocht

Belangrijk! Koop enkel tickets via de officiële verkooppunten. Tickets aangeboden op veilingsites of de secundaire markt geven geen garantie tot geldigheid. Je loopt het risico de toegang tot het festival geweigerd te worden. Wees alert. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Voorzieningen voor bezoekers met een handicap:

Samen met Inter levert TW Classic extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en zijn omgeving.

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken, ... de optredens goed kunnen zien. Voor dit platform koop je specifieke tickets. (Deze tickets zijn intussen uitverkocht).
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Voor gebruik van de ADL-parking dien je sinds dit jaar in voorverkoop een parkeerticket aan te schaffen. Je kan dus niet meer ter plaatse betalen. Gelieve de voorbehouden parkeerplaats vooraf aan te vragen (de plaatsen zijn beperkt) via het formulier. Inter brengt je op de hoogte van het verdere verloop.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
  • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelpodium.
  • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten maar assistentiehonden (en die in opleiding) mogen uiteraard wel mee. Zorg wel dat je een attest kan voorleggen en dat de hond herkenbaar is.


Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Neem dan voor 20 juni 2019 contact op met Inter.

Venue

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Street:
Haachtsesteenweg 5
ZIP:
3118
City:
Werchter
Country:
Country: be