Email Print

agenda

Event 

Title:
Werchter Boutique
When:
08.06.2019
Where:
Festivalpark Werchter - Werchter
Category:
Festivals
voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Voorbehouden zone, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang, Camping met verzorgingstent, Camping met aangepaste douche, Camping met aangepaste toiletten, Camping met oplaadzone voor elektrische rolstoelen, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Description

Tickets

Een ticket voor Werchter Boutique kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via Proximus Go For Music en Ticketmaster.

Er is ook een limited edition 'Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Fleetwood Mac, te koop aan 150 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Heb je een handicap en wil je gebruik maken van het rolstoelpodium? Koop dan SPECIALE TICKETS. Deze tickets kan je reserveren door dit formulier in te vullen.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, ...), kopen geen speciale tickets. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, ...) op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen.

Vraag alle faciliteiten aan voor 15 mei 2019.

Voor vragen over de aankoop van tickets voor het rolstoelpodium, kan je terecht bij Ticketmaster op het nummer 32 070 223 193.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij boutique@inter.vlaanderen.

Belangrijk! Koop enkel tickets via de officiële verkooppunten. Tickets aangeboden op veilingsites of de secundaire markt geven geen garantie tot geldigheid. Je loopt het risico de toegang tot het festival geweigerd te worden. Wees alert. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Voorzieningen voor bezoekers met een handicap:

Samen met Inter levert Werchter Boutique extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en zijn omgeving.

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken, ... de optredens goed kunnen zien. Voor dit platform koop je specifieke tickets.
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Voor gebruik van de ADL-parking dien je sinds dit jaar in voorverkoop een parkeerticket aan te schaffen. Je kan dus niet meer ter plaatse betalen. Gelieve de voorbehouden parkeerplaats vooraf aan te vragen (de plaatsen zijn beperkt) via onderstaande formulier. Inter brengt je op de hoogte van het verdere verloop.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
  • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten, ... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelpodium.
  • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.
  • Huisdieren zijn niet toegelaten maar assistentiehonden (en die in opleiding) mogen uiteraard wel mee. Zorg wel dat je een attest kan voorleggen en dat de hond herkenbaar is.


Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Vul dan voor 15 mei 2019 het formulier in.

Venue

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Street:
Haachtsesteenweg 5
ZIP:
3118
City:
Werchter
Country:
Country: be