E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Twee meisjes op het strand: VTM zomershow - GRATIS
Wanneer:
09.08.2016
Waar:
Klein Strand - Oostende
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistenten

Omschrijving

2 Meisjes op het Strand is de nieuwe VTM-show die deze zomer wordt opgenomen op het Klein Strand van Oostende. Op 9, 17 en 23 augustus staan er telkens een reeks bekende artiesten op het podium die niets dan zomerhits zullen brengen. En bij elke opname zijn twee andere bekende meisjes host van het programma. Welke meisjes dat zijn, wordt later bekendgemaakt.

VTM zorgt ervoor dat de opnames van Twee meisjes op het strand toegankelijk zijn voor iedereen en dus ook voor personen met een handicap. Hiervoor werken zij samen met Inter, leidraad voor toegankelijke evenementen.

1. Op de opnamelocatie het Klein Strand in Oostende worden er verhardingen voorzien tot aan het rolstoelpodium.

2. Om een goede zichtbaarheid te garanderen wordt er een rolstoelpodium voorzien voor toeschouwers met een handicap. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximum één vriend, familielid of kennis mee op dit rolstoelpodium. Ben je graag zeker van een plekje op het rolstoelpodium? Je kan dit op voorhand aanvragen bij Intro via volgend inschrijvingsformulier: http://goo.gl/forms/ppNjHU17WiNwjNAf1 Gelieve jouw reservatie ten laatste 7 dagen op voorhand te doen.

Heb je op voorhand geen aanvraag gedaan voor het rolstoelpodium? Meld je dan aan het infopunt aan de ingang en we informeren jou wat de mogelijkheden nog zijn. Let wel: vol is vol.

3. Er is een toegankelijk toilet voorzien aan het rolstoelpodium.

4. Assistentiehonden zijn welkom op het Klein Strand tijdens de opnamedagen.

5. In de omgeving zijn parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. 

6. Er zijn ook Inter-vrijwilligers aanwezig op wie je gratis een beroep kan doen. Ze zijn duidelijk herkenbaar door hun wit hesje met het logo van Inter. Aarzel niet om een assistent aan te spreken wanneer je hulp kan gebruiken. Ook aan het infopunt kunnen onze medewerkers je verder helpen.

Op de opnamedagen kan u met uw vragen ook terecht bij het infopunt of u kan bellen naar 0495/89 13 91.

Alle vragen vooraf kan u stellen via vtmzomershow@intro-events.be

Meer informatie over de shows vind je op de site van VTM.

Locatie

Locatie:
Klein Strand
Stad:
Oostende