E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Coldplay - UITVERKOCHT
Wanneer:
21.06.2017
Waar:
Koning Boudewijnstadion - Brussel
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang
 
Intro-ok-labelIntro assistenten

Omschrijving

Samen met Inter levert Live Nation extra inspanningen om het concert toegankelijk te maken voor bezoekers met een handicap. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het terrein en zijn omgeving.

Personen met een handicap dienen voor het concert van Coldplay speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Alle tickets voor het rolstoelpodium zijn uitverkocht. Je kan je nog inschrijven voor de wachtlijst via de site van Ticketmaster

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 81 euro (inclusief servicekosten) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen. Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets. Deze laatste kunnen echter ook tickets kopen voor de tribunes (daar zijn zitplaatsen voorzien). In de tribunes zijn geen liften beschikbaar, personen met krukken bestellen best plaatsen op het rolstoelpodium.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, ...), dienen die op voorhand aan te vragen. Dat kan via dit invulformulier. De reguliere tickets voor het concert van 21 juni zijn ook uitverkocht.               

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 5 juni 2017.

Voor vragen omtrent de aankoop van speciale rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93. 

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij coldplay@inter.vlaanderen 

Ter plaatse worden de volgende faciliteiten voorzien:

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang (enkel voor mensen met een ticket voor het rolstoelpodium en mensen met staanplaatsen). Eén begeleider mag  hem/haar langs deze alternatieve ingang vergezellen.
  • Er is een verhoogd platform waar rolstoelgebruikers, mensen met krukken, ... het concert goed kunnen zien. Voor dit concert dienen specifieke tickets aangekocht te worden voor het rolstoelpodium (ook voor de begeleider).
  • Er zijn aangepaste toiletten voorzien (bij het rolstoelpodium).
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voorzien. Hiervoor is een doorlaatbewijs nodig dus gelieve dit op voorhand aan te vragen (enkel voor mensen met een ticket voor het rolstoelpodium en mensen met staanplaatsen).
  • Tijdens het concert kan je gratis beroep doen op Inter-vrijwilligers die assistentie verlenen. Dit kan concreet inhouden: assistentie bij gebruik van het toilet, erplaatsingen, bij eten, ... . De Inter-vrijwilligers zijn te vinden aan de voorbehouden parking, de alternatieve ingang en het rolstoelpodium.
  • Assistentiehonden zijn toegelaten.

Locatie

Locatie:
Koning Boudewijnstadion
Straat:
Marathonlaan 135
Postcode:
1020
Stad:
Brussel