E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Werchter Boutique - Bruno Mars
Wanneer:
16.06.2018
Waar:
Festivalpark Werchter - Werchter
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Hij kan alles. Zingen, dansen, songs schrijven, Werchter Boutique headlinen. Let's set this party off right! Rasperformer Bruno Mars staat op zaterdag 16 juni in het Festivalpark in Werchter. En er is meer dan dat. Ook in 2018 brengt Werchter Boutique meer dan 1 topper.

Heb je een handicap en wil je een plek op het rolstoelpodium? Koop hiervoor dan aparte tickets. Dat kan enkel door een ticket te reserveren vanaf vrijdag 3 november 9u. De tickets voor het rolstoelpodium kosten € 89 en zijn beperkt in aantal.

Let op: je kan enkel het rolstoelpodium op als je tickets kocht via deze weg. Je reservatie is pas geldig wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart, de European Disability Card of een ander officieel document je handicap hebt aangetoond.

Heb je een handicap maar wil je geen gebruik maken van het rolstoelpodium? Koop dan je tickets via de gewone kanalen. Je kan dan wel nog steeds gebruik maken van de overige aanpassingen (voorbehouden parking, alternatieve ingang...). Vul daarvoor het inschrijvingsformulier in nadat je tickets kocht.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 25 mei 2018.

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan je terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 223 193.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u op de website van Werchter Boutique

Voor meer informatie over de faciliteiten voor personen met een handicap, mail naar boutique@inter.vlaanderen.

Deze faciliteiten zijn aanwezig in het festivalpark:

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Voor dit platform dienen specifieke tickets te worden aangekocht.
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Hiervoor is een doorlaatbewijs nodig. Dat dien je tijdig aan te vragen.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
  • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelpodium.
  • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.

Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Neem dan voor 25 mei 2018 via dit inschrijvingsformulier contact op met Inter.

Locatie

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Straat:
Haachtsesteenweg 5
Postcode:
3118
Stad:
Werchter
Land:
Land: be