E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Ed Sheeran in Werchter
Wanneer:
01.07.2018
Waar:
Festivalpark Werchter - Werchter
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Op zondag 1 juli 2018 pakt Ed Sheeran het Festivalpark in Werchter in.

 

Heb je een handicap en wil je een plek op het rolstoelpodium? Koop hiervoor dan aparte tickets. Dat kan enkel door een ticket te reserveren via Ticketmaster. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 75 euro (inclusief 4,5 euro reservatiekosten + 1,5 euro mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal.

BELANGRIJK! Er kunnen max. 2 tickets voor het rolstoelpodium aangekocht worden. De tickets dienen op naam te staan van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider! Ook voor de begeleider dient u een specifiek ticket voor het rolstoelpodium aan te kopen.

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelplatform, maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, ...), dienen geen speciale tickets te kopen, maar wel reguliere tickets. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, ...) op voorhand aan te vragen. Je kan een aanvraag indienen door volgend formulier in te vullen: https://goo.gl/forms/2PoQlgUv6SwT6wtA2 

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 1 juni 2018!

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +3270/223.193.

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij edsheeran@inter.vlaanderen 

Deze faciliteiten zijn aanwezig in het festivalpark:

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Voor dit platform dienen specifieke tickets te worden aangekocht.
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Hiervoor is een doorlaatbewijs nodig. Dat dien je tijdig aan te vragen.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het formulier onder, aan te vragen.
  • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelpodium.
  • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.

Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Neem dan voor 1 juni 2018 via dit inschrijvingsformulier contact op met Inter.

Locatie

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Straat:
Haachtsesteenweg 5
Postcode:
3118
Stad:
Werchter
Land:
Land: be