E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
TW Classic 2018
Wanneer:
14.07.2018
Waar:
Rotselaar - Werchter - Rotselaar - Werchter
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Personen met een handicap dienen voor TW Classic SPECIALE TICKETS te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 9 februari om 10u via dit formulier. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 82 euro en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Wens je geen gebruik te maken van het rolstoelpodium, maar wel van de andere voorzieningen (voorbehouden parking, alternatieve ingang, ...)? Dan dien je geen speciale tickets te kopen, maar kan je een aanvraag doen door dit formulier  in te vullen. Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 24 juni 2018.

U kan gebruik maken van volgende faciliteiten: 

  • Er is een alternatieve, toegankelijke en minder drukke ingang voor mensen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
  • Er is een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Voor dit platform dienen specifieke tickets te worden aangekocht.
  • Op het festivalterrein zijn er aangepaste toiletten voorzien.
  • Er zijn voorbehouden parkeerplaatsen voor mensen met een handicap. Hiervoor is een doorlaatbewijs nodig. Dat dien je tijdig aan te vragen.
  • Wens je, omwille van je beperking, een klapstoel mee te brengen? Inter bekijkt dit graag met je. Ook dit dien je op voorhand, via het inschrijvingsformulier, aan te vragen.
  • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op ADL-assistenten. De assistentie kan concreet inhouden: assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten... De ADL-assistenten zijn te vinden bij de ingang voor mensen met een handicap en bij het rolstoelpodium.
  • Voor mensen met een hoorapparaat wordt er een ringleiding voorzien. Door je hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan je veel beter de muziek horen en worden storende bijgeluiden uitgeschakeld. Meer info kan je ter plaatse bij de ADL-assistenten krijgen.
  • Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Neem dan voor 24 juni 2018 contact op met Inter via dit inschrijvingsformulier.

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +3270/223.193.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u op http://www.twclassic.be/nl/praktisch/in-het-festivalpark/toegankelijkheid-voor-mensen-met-een-handicap 

Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij twclassic@inter.vlaanderen 

Locatie

Locatie:
Rotselaar - Werchter
Straat:
Haachtsesteenweg z/n
Postcode:
3110
Stad:
Rotselaar - Werchter
Provincie:
Vlaams-Brabant
Land:
Land: be