E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Rock Werchter 2019
Wanneer:
27.06.2019 - 30.06.2019
Waar:
Festivalpark Werchter - Werchter
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Voorbehouden zone, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang, Camping met verzorgingstent, Camping met aangepaste douche, Camping met aangepaste toiletten, Camping met oplaadzone voor elektrische rolstoelen, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn uitsluitend verkrijgbaar via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Ook bezoekers met een handicap kopen een regulier festivalticket.

Campingtickets

Wens je te overnachten op de camping met voorzieningen voor mensen met een handicap? Koop dan tickets voor The Hive ADL.

The Hive ADL camping is er speciaal voor mensen met een beperking, met allerhande faciliteiten opdat ook zij ten volle kunnen genieten van het festival. The Hive ADL bevindt zich tegenover de ingang van het Festivalpark. The Hive ADL camping is open vanaf donderdag 8u tot maandag 12u.

Personen met een handicap die wensen te verblijven op de The Hive ADL camping dienen daartoe een speciaal ticket aan te kopen. Een ticket The Hive ADL kost 30 euro (inclusief servicekosten) ongeacht de duur van het verblijf. Deze tickets vraag je uitsluitend aan via dit formulier. Er zal ter controle gevraagd worden naar een Europese blauwe parkeerkaart of ander document dat beperking aantoont.

Per persoon met een handicap kunnen er maximaal 5 campingtickets The Hive ADL worden aangekocht. Let wel: bij aankoop van de tickets voor de ADL-camping moet meteen het juiste aantal tickets worden aangekocht. Bovendien dienen de tickets op naam te staan van de persoon met de beperking (en niet van 1 van de begeleiders).

Heb je geen nood aan de ADL-kampeervoorziening, maar wens je wel gebruik te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, ...)? Koop dan tickets voor een andere camping. We vragen wel om de overige faciliteiten op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen voor 8 juni 2019. Lees meer over de werking van Inter in het Festivalpark hier.

Voor vragen omtrent de aankoop van tickets, kan je bij Ticketmaster terecht op het nummer 0032 070 22 31 93.
Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking: rockwerchter@inter.vlaanderen 

Voorzieningen voor bezoekers met een handicap:

 

  • Zowel bij het grote podium als bij KluB C en The Barn is er een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken... de optredens goed kunnen zien. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximaal één vriend of kennis mee op dit platform.
  • Aparte ingang voor festivalgangers met een beperking en hun begeleider (1p)
  • Aangepaste toiletten in het Festivalpark en op The Hive ADL
  • Aparte parking voor festivalgangers met een Europese (blauwe) parkeerkaart. Service op aanvraag.
  • De ADL-assistenten van Inter zijn steeds beschikbaar voor de festivalgangers met een handicap. Aarzel niet hen aan te spreken voor hulp. De medewerkers zijn te vinden bij de gehandicaptenplatforms en op Camping The Hive ADL.
  • Ringleidingen aan de Main Stage, in The Barn en in KluB C voor festivalbezoekers met een hoorapparaat. Door het hoorapparaat op de T-stand te zetten, kan de muziek beter gehoord worden, storende bijgeluiden worden weggefilterd.
  • Camping The Hive ADL is een aparte camping op maat van mensen met een handicap, met alle nodige faciliteiten. Lees meer over de camping The Hive ADL hier.

Wens je gebruik te maken van de services die Rock Werchter en Inter aanbieden? Schrijf je dan voor 13 juni 2018 in via het invulformulier. Voor bijkomende vragen kan je terecht op rockwerchter@inter.vlaanderen

Locatie

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Straat:
Haachtsesteenweg 5
Postcode:
3118
Stad:
Werchter
Land:
Land: be