E-mail Afdrukken

agenda

Evenement 

Title:
Werchter Boutique
Wanneer:
08.06.2019
Waar:
Festivalpark Werchter - Werchter
Categorie:
Festivals en muziek
Voorziening:
Intro-ok-label, Intro assistenten, Ringleiding, Voorbehouden zone, Verhoogd platform, Parking, Toegankelijk sanitair, Alternatieve ingang, Camping met verzorgingstent, Camping met aangepaste douche, Camping met aangepaste toiletten, Camping met oplaadzone voor elektrische rolstoelen, Extra verhardingen
 
Intro-ok-labelIntro assistentenRingleiding

Omschrijving

Tickets

Een ticket voor Werchter Boutique kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Tickets zijn uitsluitend te koop via Proximus Go For Music en Ticketmaster.

Er is ook een limited edition 'Golden Circle' ticket, dat toegang geeft tot het vak net voor het podium tijdens de show van Fleetwood Mac, te koop aan 150 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) per ticket.

Heb je een handicap en wil je gebruik maken van het rolstoelpodium? Koop dan SPECIALE TICKETS. Deze tickets kan je reserveren door dit formulier in te vullen.

De tickets voor het rolstoelpodium kosten 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) en zijn beperkt in aantal. Reserveren via deze weg kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, ...), kopen geen speciale tickets. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel, ...) op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen.

Vraag alle faciliteiten aan voor 15 mei 2019.

Voor vragen over de aankoop van tickets voor het rolstoelpodium, kan je terecht bij Ticketmaster op het nummer 32 070 223 193.

Voor vragen over de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan je terecht bij boutique@inter.vlaanderen.

Belangrijk! Koop enkel tickets via de officiële verkooppunten. Tickets aangeboden op veilingsites of de secundaire markt geven geen garantie tot geldigheid. Je loopt het risico de toegang tot het festival geweigerd te worden. Wees alert. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Voorzieningen voor bezoekers met een handicap:

Samen met Inter levert Werchter Boutique extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. We schenken hierbij aandacht aan de toegankelijkheid van het festivalterrein en zijn omgeving.


Wens je gebruik te maken van bepaalde voorzieningen? Vul dan voor 15 mei 2019 het formulier in.

Locatie

Locatie:
Festivalpark Werchter   -   Website
Straat:
Haachtsesteenweg 5
Postcode:
3118
Stad:
Werchter
Land:
Land: be