E-mail Afdrukken

Cultuur en andere

Evenement 

Title:
Theater met AD: De Zonder Zon Zon
Wanneer:
31.03.2018
Waar:
CC Palethe, Overpelt - Overpelt
Categorie:
Cultuur en andere
Voorziening:
Intro assistenten, Audiodescriptie, Ringleiding, Parking, Toegankelijk sanitair
 
Intro assistentenAudiodescriptieRingleiding

Omschrijving

'De Zonder Zon Zon' is een stuk vol verborgen lagen, maar wel toegankelijk gebracht, met een guitige glimlach. Jaak Van Assche speelt Bernard, een tovenaar die jaren geleden toevallig botste op overheidsambtenaar Nabil, gespeeld door Zouzou Ben Chikha (Omar uit Bevergem). Sindsdien vormen ze een team: de tovenaar en zijn leerling. Naar eigen zeggen doen ze samen kleine, maar betekenisvolle tovertrucks, zoals een man laten geloven dat hij nog steeds verliefd is op zijn vrouw. Mooi, hoe ze dat vertellen, trots en met een gekrulde glimlach om de mond. Als toeschouwer vraag je af welke trucks Nabil nog meer van Bernard heeft geleerd, en wat voor gevaarlijk experiment ze van plan zijn met die zakjes magische voorwerpen. En ondertussen, zit je, voor je het goed en wel beseft, naar een communiescène te kijken. Nabil breekt een carré-confituurtaartje boven zijn hoofd in twee, zoals alleen Jezus het zou kunnen...

Audiobeschrijving? Je krijgt een hoofdtelefoon en kunt eerst luisteren naar een inleiding door de audiobeschrijver van Inter. Vervolgens stellen de acteurs zich aan je voor en beschrijven hun kostuums. Daarna komt het publiek binnen en begint de voorstelling. Terwijl jij op de tribune zit te genieten, hoor je een beschrijving van wat er op het podium te zien is.

Hoe laat? Om 19u30 in de inkomhal van CC Palethe voor de inleiding op de voorstelling. De voorstelling zelf start om 20u30.

Prijs? € 12 per persoon met 1 gratis begeleider

Inschrijvingen en informatie? Tot woensdag 14 maart op 0498/59 23 66 of via mail naar daisy.driesen@inter.vlaanderen

Begeleiding? Begeleiding van aan het station of assistentie ter plaatse is mogelijk. Geef het even mee bij je reservatie. 

Locatie

Locatie:
CC Palethe, Overpelt
Straat:
Jeugdlaan 2
Postcode:
3900
Stad:
Overpelt